Šok za Bayern: Bez veznjaka pola godine! Uostalom, pokvario im je transfer planove za ljeto

Tolisso teže povrijeđen

Šok za Bayern: Bez veznjaka pola godine! Uostalom, pokvario im je transfer planove za ljeto

E. Škorić

Bayern je pogođen lošim vijestima, budući da se u četvrtak na treningu teško povrijedio Corentin Tolisso.

Francuz se povrijedio na treningu u četvrtak i prema prvim informacijama, pokidao je tetivu mišića, što znači da će pauzirati oko pola godine.

Dakle, za francuskog nogometaša sezona je gotova, a on je samo jedan u nizu odsutnih igača Bayerna. Zbog korone, nema Thomasa Mullera i Benjamina Pavarda. Serge Gnabry je povrijeđen, kao i Douglas Costa, dok od ranije nema ni golmana Alexandra Nubela.

Inače, Tolissoova povreda mogla bi pokvariti Bayernove planove. Igrač ima ugovor do ljeta 2022. godine i u Minhenu su se planirali da ga prodaju na ljeto, ali sada bi sve moglo da propadne.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Vise povrijedzen nego sto igra. Treba to prodat
2 0
eye of the tiger
oj naslova majko mila pa sta je ovo. Nakon toga tekst od dvije recenice i to je clanak. Bolje bi vam bilo zaposliti neko dijete od 12-13 godina jer vise bi se potrudilo, a i pismenije je sigurno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi