Tomas potpisao za Cedevitu

Tomas potpisao za Cedevitu

Košarkaški klub Cedevita iz Zagreba pojačao se za novu sezonu angažiravši hrvatskog reprezentativca Marka Tomasa koji je potpisao ugovor na jednu sezonu.

Tomas će u ponedjeljak stići u Zagreb te od starta sudjelovati u pripremama za novu sezonu s obzirom da je jedan od hrvatskih reprezentativaca koje je izbornik jasmin Repeša poštedio od nastupa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2013.

 "Stvarno sam zadovoljan što smo finalizirali pregovore i što sam od danas član Cedevite. Iako nismo zatvorili roster otprilike znam kakva će biti momčad i to me svakako, između ostalog, privuklo da se vratim u Zagreb. Ciljevi su znani, trofeji u Hrvatskoj i, nadam se, u regiji, dok je za Euroligu prerano govoriti. Znat ćemo više pred početak," kazao je Tomas.
  Posebno Tomas ističe ugled i trenerske kvalitete Bože Maljkovića što ga je također privuklo u Cedevitu. "On me i doveo u Real, vodio u sezoni 05/06 kada sam igrao možda i najbolju košarku u karijeri. Razgovarali smo dosta uoči mog dolaska u Cedevitu i sigurno je i on razlog mog dolaska u klub iz Doma sportova."

  Tomas je posljednje dvije sezone igrao u turskom Fenerbahče Ulkeru iz kojeg prelazi u Cedevitu. Tijekom karijere je igrao i za Real Madrid, Fuenlabradu i Zagreb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.