Tomić: U našu korist je presudio širi igrački kadar

Vezista Zrinjskog nakon osvajanja titule

Tomić: U našu korist je presudio širi igrački kadar

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog savladali su Slobodu sa 3:0, te zasluženo osvojili naslov prvaka BH Telecom Premijer lige za ovu sezonu.

Plemići su bez većih problema danas upisali tri boda, a nakon utakmice nastalo je veliko slavlje prepunih tribina stadiona Pod Bijelim brijegom. Svoj komentar ove sezone dali su prvotimci popularnih Plemića Ognjen Todorović i Tomislav Tomić.

"Hvala Bogu došli smo do cilja koji je bio zacrtan na početku. Bilo je uspona i padova, ali mislim da smo zasluženo osvojili trofej. Zasluženo smo prvaci. Najbitnije je zajedništvo i to daje rezultat, te kada je bilo najteže bili smo skupa", kazao je Ognjen Todorović, član Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj komentar sezone dao je i sjajni Vezista Tomislav Tomić.

"Ovo je kruna sezone. Sezona je bila teška, ali na kraju nas je pomazila i sreća, te igramo najbolji nogomet od ove tri ekipe. Dobar dio sezone smo igrali dobro i presudio je širi igrački kadar", dodao je Tomić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi