Tomić: Ugasite TV, nemojte nas ni gledati

Tomić: Ugasite TV, nemojte nas ni gledati

Edmir Škorić

Cjelokupna hrvatska javnost šokirana je sinoćnjim porazom njihovih košarkaška od Bosne i Hercegovine (80:92).

Predvođeni Teletovićem i Domercantom naši košarkaši stigli su na kraju do ubjedljive pobjede protiv favoriziranog protivnika.

"Trebalo je da igramo čvršće. Premeko smo otvorili utakmicu i teško se nosili s Teletovićevim rješenjima u napadu. Žao mi je što nismo odigrali srcem. Morali smo da pružimo više, da budemo borbeniji i srčaniji. Ne bih imao zamerke da smo izgubili, samo da smo odigrali pošteno i muški", rekao je selektor Hrvatske Josip Vranković.

Visoki centar Ante Tomić bio je najogorčeniji u svojoj reprezentaciji pa je, između ostalog, naciji poručio: "Igramo bez srca, ugasite TV i nemojte ni da nas gledate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.