Ivković: Štilić? Ne znam gdje je...

Smatra da je to pitanje za upravu

Ivković: Štilić? Ne znam gdje je...

E. Škorić

Tomislav Ivković govorio je nakon utakmice Željezničara i Rudar Kaknja.

Plavi su na pomoćnom terenu stadiona Grbavica slavili s 2:0 uz pogotke Hamze Gasala u prvom i Samira Bekrića u drugom poluvremenu.

"Još jedna vrlo interesantna, tvrda i čvrsta utakmica protiv motiviranog protivnika na ovom ne baš najboljem terenu, ali smo odradili na najbolji način. Neki su pokazali više, neki manje, ali pobijedilo se i dobro da se nastavio taj pozitivan niz", rekao je Ivković, pa najavio duel u Mostaru protiv Zrinjskog.

"Što se tiče Zrinjskog, Zrinjski je na dva teška gostovanja izvukao četiri boda. Pokazali su da imaju kvalitete, da imaju brza krila i dobrog trenera. Jako inteligentan dečko i bit će to vrlo neizvjesna, šahovska utakmica s moje i njegove strane. Ko bude sretniji i spretniji, taj će pobijediti".

Da li bi bio zadovoljan bodom u Mostaru?

"To sam dosta puta ponovio, ne igramo na nulu. Igramo nogomet, nastojimo da budemo bolji. Bilo je nekih faza utakmica kada se moramo poboljšati. Treba nam malo više kretanja i ubacivanja bekova.

O Semiru Štiliću i Erminu Zecu

"Ne znam gdje je Štilić. To su pitanja za upravu, a što se tiče Zeca, taman kada je krenuo i kada se digao, povrijedio se i evo već dvije sedmice je vani", istakao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koliko love, toliko muzike, a pošto nema love, nema ni muzike", zanimljiv je odgovor stratega Plavih na pitanje da li će biti novih pojačanja.

"Ovo je to što imamo. Mislio sam da je rok do 31. a ne do 13. augusta. Teško je bilo koga naći, a ja se najviše bojim tog vremenskog perioda koji igrač čeka na dozvolu za registraciju".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Stila je na nekoj trebi, navijacici Sarajeva. Ne slazi s nje danima
22 8
Brazuka
I ti puno seres Ivkoviću .imaš 4 ****na boda i digo si nos
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi