Tomislav Ivković ostaje u Bosni i Hercegovini?

Napustio Željezničar, ali...

Tomislav Ivković ostaje u Bosni i Hercegovini?

E. Čaušević

Hrvatski stručnjak Tomislav Ivković odlučio je da napusti trenersku klubu Željezničara.

Ivković je vodio Plave u prvom dijelu sezone, ali je odlučio da nakon svega šest mjeseci napusti Grbavicu.

Kako je SportSport.ba objavio Ivković se danas oprostio od fudbalera Željezničara i poslao im je glasovnu poruku, a sada se samo čeka zvanična potvrda kluba s Grbavice da on više nije trener prvog tima.

Također, Ivković je igračima Željezničara istakao da će vjerovatno ostati u Bosni i Hercegovini, ali još uvijek nema zvaničnih informacija u kojem klubu će nastaviti svoju karijeru.

Nepotvrđene informacije govore da će Ivković preuzeti funkciju sportskog direktora banjalučkog Borca, ali još uvijek su to samo špekulacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivković je Željezničar preuzeo pred početak ove sezone, te je vodio Plave na 21 utakmici ove sezone u svim takmičenjima. Ostvario je sedam pobjeda, osam remija i šest poraza.

Nakon prvog dijela sezone Željezničar se nalazi na šestoj poziciji Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 26 osvojenih bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Ide u borac...stara provaljena fora..ulazi na mala vrata kao neki sef-direktor i onda za 2-3mjesca smjenjuju Miljanovica i on sa svojim pomocnikom preuzima prvi tim..tako su Vojvodicu namjsytili KrunicA....cirkus kolorado
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi