Poslao im glasovnu poruku: Tomislav Ivković se oprostio od igrača Željezničara

Napustio klub s Grbavice

Poslao im glasovnu poruku: Tomislav Ivković se oprostio od igrača Željezničara · Saznajemo

E. Čaušević

FK Željezničar prolazi kroz veoma turbulentan period, a klub su danas zvanično napustili predsjednik Upravnog odbora, Nazif Hasanbegović, te članovi UO Kerim Karavdić i Mustafa Nurko.

Plavi su potvrdili danas da su njihove ostavke usvojene, te da će do naredne sjednice Skupštine Kluba, a u skladu sa odredbama Statuta, Predsjednik Skupštine će imenovati v.d. Predsjednika Upravnog odbora na period od maksimalno šest mjeseci.

Međutim, kako stvori stoje to neće biti jedini odlasci iz Željezničara do kraja ove godine. Naime, trener ovog tima Tomislav Ivković odlučio je da napusti klub i Željezničar bi do početka zimskih priprema trebao dobiti novog trenera.

Kako saznajemo Ivković se danas oprostio od fudbalera Željezničara, te im je poslao glasovnu poruku u kojoj je potvrdio da se neće vraćati u klub, te da je njegova epizoda na Grbavici završena.

Ivković je prije nekoliko dana boravio u Sarajevu gdje je razdužio automobil koji je koristio i već tada je bilo jasno da napušta Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, tada su iz kluba poručili da razgovora o odlasku nije bilo, te da su pričali o planu priprema za drugi dio sezone.

Ipak, Ivković je na kraju odlučio da napusti Željezničar i to je danas zvanično otkrio fudbalerima ovog kluba, a ko će biti novi šef stručnog štaba ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Masala, odosmo u pi*du materinu. Otiso je najfunkcionalniji kotacic u klubu, sad cemo se bez Tome surduknut na dno tabele, u drustvo Veleza, Radnika, Posusja i ostalih hadalja. Hvala Tomo, odveo bi nas u gornji dio na kraju sezone, stabilizovo, al nije bila nafaka. Sad ce nam doc neka kopija krezavog Djene Uscuplica na klupu Zelje, bit cemo donji, talasika
7 27
nedyim_SA1946
Još samo da ona ubleha od Sablića ode pa da napokon prodišu SARAJEVSKI klubovi.
21 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi