Tomislav Tomić Pod Bijelim brijegom prati bivši klub

Bivši fudbaler Plavih

Tomislav Tomić Pod Bijelim brijegom prati bivši klub

Na stadionu Pod Bijelim Brijegom Zrinjski i Željezničar odigrat će svoj prijateljski duel, a za oba tima ovaj meč biće kao odlična uvertira za predstojeće nastupe koje bh. timove očekuju naredne sedmice u okviru 1. pretkola Europa lige.

Dok će Željezničar gostovati na Malti kod Balzana, Zrinjski će svoj susret igrati protiv Širaka.

Iako je radni dan na stadionu Pod Bijelim brijegom skupilo se oko 500 gledalaca, a ovu utakmicu pratiti će i nekadašnji fudbaler Plavih, Tomislav Tomić.

Bivši veznjak tima s Grbavice nije se najkorektnije rastao s klubom iz Zvorničke 27, a proljetni dio polusezone proveo je pod suspenzijom. Uprkos činjenici da razlaz nije bio najolji Tomić, novi fudbaler grčkog Xanthija danas je stigao da prati nastup svog nekadašnjeg tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon što je ušao na stadion Tomić je prišao povrijeđenom Nedi Turkoviću, koji je takođe stigao u Mostar, te još nekolicini fudbalera Plavih koji nisu u kombinaciji za današnji susret.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.