FK Velež predstavio novo pojačanje - Tonći Mujan potpisao
Foto: FK Velež

Stigao iz Crne Gore

FK Velež predstavio novo pojačanje - Tonći Mujan potpisao · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Velež danas je zvanično potvrdio kako je novi fudbaler ovog tima postao Tonći Mujan.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Tonći Mujan od danas novi fudbaler našeg Kluba.

U Press Room-u stadiona “Rođeni” danas je potpisan ugovor koji će ovog ofanzivnog krilog fudbalera, vezati za Rođene do kraja naredne sezone, uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Sigurni smo da će vrijedno internacionalno iskustvo ovog dvadesetosmogodišnjeg Šibenčanina donijeti dodatnu dimenziju timu Deana Klafurića i biti od značajne pomoći Rođenima u narednoj sezoni u kojoj naš tim ima visoke ambicije uz svakako toliko očekivani nastup na evropskoj fudbalskoj sceni.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u našem crvenom dresu", objavio je Velež, između ostalog, u saopštenju.

🖋️ Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Tonći Mujan od danas...

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, June 4, 2024
Oglasi

Velež je tako dobio univerzalca koji osim na lijevom, može igrati i na desnom krilu i u vrhu napada.

Dolazi nakon završene saradnje s Budućnosti (Podgorica), a ranije u karijeri igrao je u nekoliko država.

Dijete je Hajduka, nastupao je za B tim španskog Deportiva, zatim za Zadar, Krško, Domžale i Aluminij u Sloveniji, Umraniyespor u Turskoj, Široki Brijeg, Ha Noi u Vijetnamu i Wadi Deglu u Egiptu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Minule sezone je na 25 nastupa za Budućnost postigao po četiri pogotka i asistencije.

U karijeri je osvojio dva trofeja, kup i ligu Vijetnama, a treba dodati da je upisao i četiri nastupa za mlađe selekcije Hrvatske i postigao tri gola.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Moje komšije umjesto FK postati će te NK Velez.....dobro ste ovi hrvatića nakupovali
2 6
Zoster
Da valja igrao bi u Zrinjskom,logično.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti