Toni Adams u Azerbejdžanu

Toni Adams u Azerbejdžanu

Edmir Škorić

Bivši fudbaler Arsenala i legendarni štoper engleske reprezentacije Tony Adams novi je trener azerbejdžanskog prvoligaša Qabala FC.

Adams se odlučio okušati u ovoj azijskoj zemlji koja posljednjih nekoliko godina predano radi na razvoju sporta, fudbala u prvom redu. Englez je posljednji trenerski posao imao u Portsmouthu koji je ove sezone napustio Premiership.

Njegov novi klub jedan je od najbogatijih u državi, a njegove boje brane fudbaleri iz Senegala, Argentine, Srbije, Poljske, Latvije i još nekih zemalja iz različitih krajeva planete.

Pred jednog od najboljih engleskih fudbalera u posljednjih 20-tak godina, postavljen je imperativ osvajanja azerbejdžanskog šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.