Toni Jović pojačava NK Široki Brijeg!

Uskoro će službeno biti potvrđen dolazak

Toni Jović pojačava NK Široki Brijeg!

M. Šljivak

Toni Jović se vraća u Premijer ligu BiH.

Nakon što je proteklih šest mjeseci proveo u njemačkoj ekipi Sportfreunde Lotte, gdje je prije nekoliko dana raskinuo ugovor, Jović bi u narednim danima trebao potpisati za ekipu Širokog.

Ovaj 26-godišnji napadač će do kraja sedmice stići na Pecaru gdje će se pridružiti pripremama ekipe koju predvodi Goce Sedloski i sigurno će predstavljati veliko pojačanje.

Jović je godinama uspješno igrao u Premijer ligi BiH. Najbolje partije je pružao u Zrinjskom, gdje je proveo dvije i po godine i odakle je otišao u januaru ove godine.

Ipak, nakon što je raskinuo saradnju sa njemačkim niželigašem, odlučio se vratiti u BiH i uskoro će obući dres Širokog.

Pored Zrinjskog ovaj fudbaler je u BiH igrao još za banjalučki Borac, a igrao je jedno vrijeme i u Hrvatskoj, gdje je nosio dres Rijeke i još nekoliko niželigaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije odlaska u Njemačku prošle sezone je u dresu Plemića ovaj fudbaler odigrao ukupno 21 meč u svim takmičenjima i postigao je jedan gol i jednu asistenciju.

U dresu Lottea je odigrao 17 utakmica i postigao je dva gola.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
E cuj najbolje partije u dresu.svinjskog... najbolje partije je pruzao u dresu Borca idiote
1 0
Humac
Prije sam ga cijenio kao igrača ali poslije ozlijede to nije ista osoba.U dvije godine u Mostaru nije pružio ništa!Samo mrvice.Daleko najveće razočaranje od svih pojačanja koje svake godine dovodi Zrinjski.Prije me podsjeća na Crnova po rikvercu u karijeri nego na nekoga ko se može vratiti.Je li mačak u vreći!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi