"Nisam sretan zbog odlaska Dine Ćorića, ali poštujem njegovu odluku"

Trener Širokog Toni Karačić:

"Nisam sretan zbog odlaska Dine Ćorića, ali poštujem njegovu odluku"

E. Škorić

Trener Širokog Brijega Toni Karačić govorio je danas o Dini Ćoriću, iskusnom kapitenu Širokog Brijega koji je prešao u redove Borca.

Prije nekoliko dana je sasvim neočekivano stigla vijest da je dugogodišnji član Širokobriježana odlučio karijeru nastaviti u Banjaluci.

"Nisam sretan zbog odlaska Dine Ćorića, kapetana i iskusnog igrača koji je cijelu karijeru proveo u klubu. Riječ je o igraču koji je iskustvom i kvalitetom mnogo značio za našu momčad. Međutim, izrazio je želju za promjenom sredine i klub mu je izašao u susret. To je nogomet, uvijek imaju dvije strane, ako je igrač tako odlučio, poštujem njegovu odluku. Sigurno nije isto raditi kada dođe do određenih promjena u momčadi, poglavito ako se radi o većem broju promjena, ali situaciju treba prihvatiti onakvom kakva jest i nastaviti dalje",  kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić okupljenim novinarima uoči prvoga treninga za nastavak sezone, dodavši:

"Utvrdili smo kvalitetan plan priprema i angažirano počinjemo raditi od prvog dana. Imamo na radaru neke nove igrače, uspostavili smo kontakte i vjerujem kako ćemo brzo kompletirati momčad za proljeće".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ovaj covjek je jedini trener koji moze parirati Marinovicu u nasoj ligi, po elokvenciji i strucnoscu.
4 4
Ne znam zasto je Dino Coric otisao u Borac, pa prije ce Siroki Brijeg u Evropu nego Borac.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi