Vrlo optimistična izjava Karačića pred mečeve sa Željezničarom i Zrinjskim

Želi svih šest bodova

Vrlo optimistična izjava Karačića pred mečeve sa Željezničarom i Zrinjskim

E. Škorić

Široki Brijeg je danas nadigrao Slobodu i savladao je s 3:0 u meču 17. kola Premijer lige BiH.

Nakon uvjerljive i sigurne pobjede Širokog protiv Slobode (3:0) oglasili su se na konferenciji za medije i treneri jednog i drugog tima.

"Zahvalio bih se kolegi na čestitkama, Slobodu kao klub i ljude koji u njoj rade ja izuzetno cijenim. Bez obzira na našu današnju uvjerljivu pobjedu, oni su prije ove utakmice igrali dosta dobro i ja im na tome čestitam. Mi smo ovu utakmicu od početka shvatili ozbiljno. Postigli smo na vrijeme pogotke, kreirali velik broj prilika i jako kvalitetno u prvom poluvremenu kontrolirali posjed lopte, po terenu koji nije bio baš idealan. U drugom poluvremenu, izmijenili smo neke igrače i odmorili ih, nismo imali namjeru stati s dobrom igrom, ali ritam igre je opao i mi smo se prilagodili situaciji. Na kraju jako dobra igra naše momčadi i jako bitna tri boda za nas. Imamo se sada dovoljno vremena regenerirati i kvalitetno pripremiti za iduću utakmicu protiv Željezničara u Sarajevu. Vraćaju nam se gotovo svi igrači na koje ranije nismo mogli računati, tako da sada je sigurno jako dobra atmosfera koji dodatno podižu i dobri rezultati i imamo razloga biti sretni i mi i naši navijači", poručio je Karačić.

Širokom slijede dueli sa Željezničarom i Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U iduće dvije utakmice u potpunosti bi nas zadovoljilo svih šest bodova. Mi ćemo ići i protiv Željezničara i Zrinjskog na pobjedu. Protiv obje te momčadi Široki može igrati, a jednako tako i svakoga drugoga u ligi, tako da nitko nije neki veliki favorit protiv nas. Protiv Željezničara ćemo imati sve preduvjete za dobru igru, u dobroj smo seriji i igrat ćemo na kvalitetnom terenu. Oni jesu jako dobra momčad, ali mi nećemo ići gore da ne izgubimo već da pokušamo doći do pobjede", zaključio je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Probisvjet
Bice 0 bodeva.
2 3
Blablsblblabl_s
Siroki je na samom startu prvenstva igrao prelijep fudbal,imaju solidnu ekipu,mladu,za duze staze sigurno.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi