Toni Kroos u raspravi s njemačkim novinarom: "Imao si 90 minuta i onda mi postaviš takvo pitanje?!"

Ubrzo je napustio intervju

Toni Kroos u raspravi s njemačkim novinarom: "Imao si 90 minuta i onda mi postaviš takvo pitanje?!"

Edmir Škorić

Njemački veznjak Toni Kroos bio je jako razočaran zbog pitanja koja mu je postavio jedan njegov zemljak.

Nakon što je Real Madrid osvojio 14. trofej u Ligi prvaka, ubrzo su novinari željeli da dobiju impresije nogometaša, naročito pobjedničkog tima.

Tako je ZDF-ov novinar prišao Kroosu i iskusnom veznjaku jednostavno "izvukao živac". Naime, on je Kroosa jednom upitao da li je iznenađen koliko je Liverpool dobar i kako je uspio da uguši Real.

"Nema veze pobijedili smo", odgovorio je Kroos, a nakon što mu je novinar postavio isto pitanje, već je gubio kontrolu i ubrzo je napustio intervju, a dotičnom je kazao da se "vidi da si iz Njemačke jer odmah postavljaš negativna pitanja".

Naravno, nije nimalo ukusno postaviti takva pitanja čovjeku koji je upravo po peti puta osvojio Ligu prvaka.

[twitter]https://twitter.com/hoffelini/status/1530667121008553984[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Real jeste bio dobar dio meča u podređenom položaju, Liverpool je konstantno napadao i stvarao šanse, ali to ionako nikoga više sada ne zanima. Gol Viniciusa i sjajni Courtois odveli su Real ponovo na krov Evrope.

Madriđani će novi trofej tražiti 10. avgusta kada će u utakmici Superkupa Evrope odmjeriti snage s osvajačem Evropske lige, ekipom Eintrachta iz Frankfurta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Finale? Ovo? Trebale su po pravilu igrati dvije najbolje ekipe i prirediti spektakl! Ali ovo je bila uvreda za jedno finale i fudbal općenito. Nikad gore finale od ovog večeras!
6 27
Hare1946sa
Uputite cestitke ekipi koja je 14. put osvaja LS, lakse je! Usput Real nikad slabiji osvaja spansku ligu i ligu prvaka, izbacujuci PSG, MAN.C, CHELSEA I NA KRAJU LIVERPOOL! Toliko o tome je li zasluzeno ili nije.
24 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi