Toni Markić karijeru nastavlja u Poljskoj

Ništa od Karpatyja

Toni Markić karijeru nastavlja u Poljskoj

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Toni Markić (25) karijeru će nastaviti u Poljskoj. 

Ovaj defanzivac koji je rođen 25. oktobra 1990. godine u Ljubuškom bio je u pregovorima sa Karpatyjem, međutim sa ukrajinskim prvoligašem nije uspio pronaći zajednički jezik i odlučio je prihvatiti ponudu iz Poljske. 

Njegova naredna stanica u karijeri je poljski drugoligaš Zawisza Bydgoszcz s kojim je jučer potpisao ugovor do ljeta 2017. godine, a u svom novom klubu je zadužio dres sa brojem pet. 

Toni Markić je tokom svoje karijere još nosio dresove Borca, Širokog Brijega, Zrinjskog, Olimpica i finskog Kupsa. Vrijedi istaći da je u prošlosti nastupao za mladu i juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi