Toni Šunjić i Muhamed Bešić doputovali u Sarajevo

Zmajevi pristižu

Toni Šunjić i Muhamed Bešić doputovali u Sarajevo

Defanzivci reprezentacije Bosne i Hercegovine Toni Šunjić i Muhamed Bešić doputovali su maločas u naš glavni grad i uskoro će se staviti na raspolaganje selektoru Safetu Sušiću.

Sušićeva posada za Brazil polako se kompletira, a u narednim danima očekuje se dolazak i Senada Lulića koji će se kako je i najavljeno posljednji priključiti pripremama.

Šunjić i Bešić jučer su nastupili za svoje klubove, ukrajinsku Zoryju, odnosno za Ferencvaros u Mađarskoj. Bešić je bio jedan od boljih igrača u trijumfu svog kluba, dok je i Šunjić bio zapažen iako je Zoryja doživjela poraz od favorizovanog Dinama iz Kyeva.

Naš reprezentativac dobio je nekoliko duela sa Brownom, Yarmolenkom i Velosom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.