33

Komentari (33)

rodjak
pih koji seljakluk od videa,Sunjic (dao mi je dres reprezentacije)je ok momak ali vala mu je bezveze ovaj video,pogotovo mjesto snimanja (prikladnije je da je otiso u Medjugorije na neku cuku pa snimio ,da to bude orginalno). Ja bi predlozio medjugorcima da stave i kriz na grb(ne kontam kako su to zaboravili) pa i slovo "u" malo ili veliko ako hoce ,ne treba se stiditi,sta ima veze, narodne mase ce biti odusevljene ,pogotovo oni koji hoce hrvatsku pepeljaru ;)
prvak1905
Deveta se smješi 9.
Hanibal
Bosanski jezik je stariji i od srpskog i od hrvatskog, samo je u vrijeme velikosrpske okupacije (1918-1992) bio nepriznat, isto kao sto je i bosnjacki narod bio nepriznat. Ako vas nesto vise zanima ne piskarajte komentare vec se uhvatite kakve knjige pa nesto procitajte 9samo ne citajte propagandno stivo)
Martinovic
Pa piraj roditelje jesu li ucili Srpsko Hrvatski hahhaha hhhhhjjjj
Martinovic
Bosanski jezik nije ni postajao u Jugi
USABIH
SRPSKO HRVATSKI je jezik koji je upravo Bosanski jezik...
SamoZrinjski
Pa slone, što se nisi izjasnio ko Bošnjak, nego nisi ni čuo za to , to je u hotelu izmišljeno, a do tad je Bošnjak jedino bilo prezime hrvatsko.
Hanibal
Procitaj koju lekciju iz historije i zaupitaj se zbog cega veliki procenat Hrvata nosi bosnjacka i turska prezimena (Begic, pasalic, (H)Asanovic, Delic, itd. Zato sto uistinu i nisu Hrvati vec su na silu (nasilno) pokrsteni (pokatoliceni) krajem 17 st., ali su zadrzali svoja prezimena. Zapadna Hrvatska jegdje se najvise busaju hrvatstvom tamo je najmanje pravih Hrvata. Sve su to potomci Bosnjaka, koji su se tek krajem 19 st. oprdjelili kao hrvati pod uticajem propagande iz Zagreba.
Martinovic
Hahhahhhh@hhahha
Martinovic
Procitaj da st E nastali 93 U ho Holidej hotelu hhahhhahahha
Martinovic
Bosnjaci a u jugi se nazivali muslimani sa malim m hhahhahhaa
user1690272632
Hajde molim te pošalji mi malo Alijine literature ,je....ti pleme poturčeno ..Do Holiday In nisi ni znao da postoji riječ bošnjak ...Pa ****m vam pleme ...
Ecosport
Ustasha se vratio tamo gdje je sve počelo. Na Humu diže ustashki dres, da bog da mu zadnje bilo. Crknite uykani mami vam ga nabijem.
SamoZrinjski
Ko sotoni kad pokažeš križ,tako se vi Huma bojite heh
Roodjeniiiiii
Ko ga se boji, u katastru je hum na mojoj porodici, to sto gore stoji kriz je cista politika. I sto nam ne treba, nekad smo tu drzali konje i stoku tokom zime. I vi ste na toj balegi napravili kriz.
Martinovic
Hhahahhha tvoj Hum pa nije tvoje nista u Mostaru
Roodjeniiiiii
Nije moj licno, ali ako znas gsje se nalazi katastar, otidji provjeri na kojem prezimenu je najvise zemlje u ilicima, hum, dalje necu nabrajat jer ko zna Mostarske porodice bit ce ocito. A tvoje je ja mislim gore negdje oko jara, sto vam je pripalo agrarnom reformom, pa vam moj dedo moro dat ...
user1690272632
Vazda je bilo ko ima Hum ,ima i Mostar ..Sama simbolika Huma je pokazatelj ko je osmostruki prvak ,a ko nije ništa ,ni ti će osvojiti ...JER U NJEMU VOJSKA ULTRASA VLADA ...
Hanibal
Ja pisem i govorim bosanski. Ne zanima me nis srpski niti hrvatski (oba ova jezika preuzeli su na desetine hiljada rijeci (najvise iz turskog) iz drugih jezika, a medu nima i iz bosanskog).
SamoZrinjski
Preuzeto iz jezika koji je nastao 92.?
Hanibal
Ja mislim da on stoji na onom brdu iznad Mostara gdje je ilegalno podignut krst. A ako je tako onda je zelio poslati poruku da se zna ko je on i koga podrzaje.
Leejunfan
Nije podignut krst već je podignut križ. Ostavite se srpskog...
Frane
Eto sejdu cirozu komsica će podržavati.
E.Car
Došla grupa djevojaka iz Mostara u Sarajevo, kaže jedna od njih koja je iz istočnog dijela Mostara: baš sam se lijepo navozala a druga iz zapadnog ja sam se ugodno navlačila do Sarajeva!!!
SamoZrinjski
Tamjana i križa se najviše bojite, vampiri komunjarski
HBSC
A i vi ubacujete svugdje h sigurno vam je to od malehna
Martinovic
Pa Mostar je HR grad mi u njemu radimo sta ocemo ko u svom domu je si vidio da gradimo Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru ZDS
Martinovic
Pa ima muslimanka u zap Mostaru sigurno je to te vratile do Hrvata u srednjoj Bosni hhahhahahaha
Realist
Pa pola džamija u Mostaru je ilegalno napravljeno, pogotovo novih. Niti jedna nema dozvole.
SamoZrinjski
E.Car
SamoZrinjski
Od kamena grad...
Martinovic
O Handzar divizijio i crna legijo nase cvjece
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.