Toni Šunjić karijeru nastavlja u Austriji?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine će po svemu sudeći napustiti moskovski Dinamo nakon dvije godine

Šturm želi bh. fudbalera

Toni Šunjić karijeru nastavlja u Austriji?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić (30) karijeru bi mogao nastaviti u Austriji.

Ovaj iskusni defanzivac napušta moskovski Dinamo nakon dvije godine, a interes za njegovim uslugama pokazuje austrijski Šturm iz Graza.

Austrijski tim pokazuje ozbiljan interes za Šunjića. Pokušat će ga angažovati ovog ljeta i uputit će službenu ponudu na adresu bh. fudbalera.

U Šturmu smatraju kako bi 30-godišnji štoper bio veliko pojačanje za njihov tim i svim silama će pokušati da ga dovedu u svoje redove.

Ovaj austrijski velikan je proteklu sezonu završio na petom mjestu prvenstvene tabele, ali u novu sezonu ulaze sa velikim ambicijama.

Pokušat će ekipa iz Graza da što više pojača tim kako bi bili konkurenti u borbi za sam vrh, a Šunjića vide kao idealnog za defanzivni dio svoje ekipe.

Šunjić je prethodne dvije sezone bio standardan član moskovskog Dinama, a u svom CV-ju ima ozbiljna imena klubova za koje je nastupao.

Prije odlaska u Rusiju igrao je za njemački Stuttgart, a ranije je još nosio dres Palerma, Kubana, Zoryje, Kortrijka i Zrinjskog.

Toni je standardni član reprezentacije Bosne i Hercegovine za koju je odigrao 39 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Top Komentari

Mirko
I zato Šunka ajde ti Nazad u Zrinju ,uzeo si lovu ,sve si prošao i vidio a sad ti i Mara Anicic ,Mateo Sušic i još neko pojačanje i eto nas u grupnoj fazi eurolige
0 3
Romario 77
Sretno u novom klubu. Toni je dobar momak odmjeren i zasluzuje da bude nagrađen.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi