Šunjić izašao iz karantina i odmah promijenio klub!

Nedavno stigao u Kinu

Šunjić izašao iz karantina i odmah promijenio klub!

A. Čaušević

Toni Šunjić je već duži niz godina standardni bh. reprezentativac, ali će propustiti oktobarske mečeve reprezentacije BiH.

Nakon nekoliko sezona u moskovskom Dynamu Šunjić je sredinom septembra za narednu destinaciju izabrao Kinu, potpisavši ugovor sa igrom Sinomo Guoan iz Pekinga.

Da zaigra u klubu iz kineske prijestolnice iskusni štoper će sačekati nekoliko mjeseci što je potvrdio i objavom na društvenim mrežama.

Šunjić je poručio kako je završio boravak u karantinu te da je spreman na novo poglavlje. Napisao je kako odlazi na posudbu i da će se u januaru priključiti novom klubu.

Do kraja 2020. godine ovaj 31-godišnji defanzivac će igrati u ekipi Henan Jianye koja se takmiči u Superligi, odnosno najjačem rangu kineskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi