8

Komentari (8)

Heller
To je zastava a ne grb
Benjamingst
Gospodin covjek I da nas odvedes na Euro 2020 Toni...
getoven25
Gospodin. #carsija
Adnanos
Dok god budemo govorili Hrvati, Srbi i Bosnjaci tu nema fajde. Pa ovo ljude iznenadi a nebi trebalo. Recimo ja Barbareza nikad nisam smatrao nista drugo nego Bosancem. A prve godine sam mislio da je Rus dok jos nije zaigrao za Bosnu. Prvu manadzer igricu kad sam kupio konto sam koji je ovo lik sto nosi Bosansku zastavu.
Šantićeva
Mi smo južno od Ivana Hercegovci! Nauči jednom kako ti se zove država...
Benjamingst
Ja poznajem jednog iz Costa Rice Barbares... razlika je zadnje slovo S I Z... ali izgovara se Barbarez...
ArminA
Sunjicu hvala ti majstore za sve ,hvala ti sto postujes moju i svoju drzavu nasu jedinu domovinu! Hvala ti sto si normalan covjek ,ti si ljudina i primjer svim ostalima kako se cijeni i voli ono cemu pripadas !
ljiljan
Sunjic je prava momcina, da su svi Hrvati kao on ne bismo sad sa njima uopste imali problema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.