Tony Pulis pokucao na vrata Liverpoola

Želi Mamadoua Sakhoa

Tony Pulis pokucao na vrata Liverpoola

E. Ganibegović

West Brom bacio oko na defanzivca Liverpoola Mamadoua Sakhoa.

Poznato je kako se francuski defanzivac i nije baŠ naigrao u dres Redsa od kada je na klupi Jurgen Klopp.

Sakho je prethodne sezone nosio dres Crystal Palace, a za Liverpool nije odigrao zvaničnu utakmicu od aprila 2016. godine. 

Šef West Broma želi da angažuje Sakhoa, kojeg vidi kao idealnu zamjenu za Jonnyja Evansa, koji bi trebao preći u redove Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo da je Sakho u redove Redsa stigao 2013. godine i od tada je skupio 56 nastupa u kojima je postigao dva pogotka. Prethodno je igrao za PSG za koji je upisao 151 nastup i postigao sedam pogodaka. Član reprezntacije Francuske je od 2010. godine i odigrao je 28 utakmica u kojima je postigao dva pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi