12

Komentari (12)

roki-rokic
Kako je taj momak ginuo za svaku loptu.Daj Boze da jednog dana u savezu vidimo Topica,Bolica,Hibica,Konjica,Glavasa itd.
balunv
Dok je igrao igrao je srcem nikada se nije štedio.Bravo Topiću!
Emir
Pogledajte utjecaj homoseksualaca na modu u zadnjih 20 godina. Vidite kako se dresovi šlampavi bili dol danas fudbaleri jedva disu koliko ih dresovi stežu.
Emir
Cuj debila i pitanja jesmo li zabiravili Marka Topica? Jeste li vi normalni gospodine”novinarcicu”? Pioniri repke poput Katane, Kodre, Hibica, Bolica, Topica I mnogih drugih se me zaboravljaju.
Asim
Bravo Marko pokazo si kako treba postovati i voliti svoju domovinu. Sretno u trenerskom poslu. Prijatno ,pozdrav is Game.
KallDrogo
Marko je pravi Bosanac. On je kao fratri, ljudi Hrvati koji su najvise volili Bosnu..
Emir
Cuj fratri Bosne Srebrene Hrvati? Sad se fra Ivan Jukic u grobu okrece.
Asim
Moj druze vjere i partije po vjeri su nas dovele gdje je sad BiH.
Benjamingst
haris100
Extra momak,uvijek 100 % za BiH,
Samo_Realan
Markoo, Markoo ljubav bratovaaa
Sucro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.