Torbica izabrao Srbiju

Okončane sve dileme, ako ih je i bilo

Torbica izabrao Srbiju

Adnan Beganović

Milan Torbica, rukometaš talijanskog Casarana, u posljednjih nekoliko dana iznenada je postao glavna priča, kako u sbijanskim, tako i u bosanskohercegovačkim medijima.

Podsjetimo, Torbica je dobio reprezentativni poziv gotovo u isto vrijeme i od našeg selektora Vojislava Rađe, ali i od selektora Srbije Seada Hasanefendića pa je tako iznenada došao u centar medijske pažnje.

Iako je možda postojao i tračak nade da će ovaj rukometaš izabrati bh. dres, ta ista nada danas je ugašena. Naime, u izjavi za Balkan-Handball Torbica je rekao da će se odazvati Seadu Hasanefendiću.

"Ispao je problem u komunikaciji sa ljudima iz Sarajeva, koji smo, nadam se danas razriješili, tako da mogu da se stavim na raspolaganje Srbiji 100%. Moja odluka nije sporna. Želim da igram samo za Srbiju", rekao je Torbica i te tako stavio tačku na i ovoj priči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti