Torcida zapalila Split, Ukrajinci nisu mogli zaspati

Ludilo u Splitu

Torcida zapalila Split, Ukrajinci nisu mogli zaspati

Teme:

Noć uoči utakmice Hajduka i Dnjipra na Poljudu navijači Hajduka napunili su ulice Splita i pred hotelom držali Ukrajince budnima. 

Pred crkvom sv. Frane na početku splitske rive vladao je pravi haos. Atmosfera je bila usijana. Karusel je krenuo od crkve Sv. Frane preko zapadne obale, Zvončaca, kroz Marjanski tunel, preko Poljuda, Starog placa do početka Marmontove ulice.

Tu su navijači odmorili prije puta do Hotela Atrium, gdje su smješteni igrači Dnjipra. Torcida je nešto prije 23 sata stigla pred hotel, a Ukrajinci nisu mogli ignorisati toliku buku, neki su provirili kroz prozore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.