6

Komentari (6)

Hele
Gledao sam utakmicu čitavu. Roma bila dobra, i pritiskala i kontrolisala utakmicu. Ne mogu da vjerujem što je sudija uradio. Sudio je penal za Torino, a čist penal za Romu nije. Torino dva puta prešao centar od početka utakmice.
BaboBih
Plus sto cist crveni ne da onom Izzi, i uz to sto ne svira 10 faulova za romu a za Torino sve
United_HZ
Nevjerojatno samo koliko ova roma ima slab tim jedini je Džeko tu koji se izdiže
Dzeko ti je bio jedan od najslabiji igraca u Romi, Dzeki treba 10 sansi da bi postigao jedan gol, Belloti i Lukaku su alfa i omega za Dzeku, Dzeko jest nas najbolji igrac jer nemamo boljega, ali kako vrijeme prolazi mislim da je Dzeki vrijeme da se oprosti sa fudbalom, dosta je fudbalera u svijetu sa 33 godine napustilo fudbal, bolje je Dzeki da napusti fudbal dok mu nisu poceli zvizdati sa tribina.
BaboBih
Sudija dobru lovu pokupio, neko je izgleda na kladionici zaradio. Da neko ovoliko sudi u korist Torina 97min odavno nisam vidio
RodjeniRA81
Normalno to se vidjelo iz prilozenog! 100% mafija!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.