Torino spremio zamku za Manchester City

Žele produžiti posudbu već u januaru

Torino spremio zamku za Manchester City

Endin Čaušević

Engleski golman Joe Hart ovog ljeta napustio je Mancheter City, te je prešao u Torino na posudbu do kraja sezne.

Dolaskom Pepa Guardiole iskusni golman izgubio je mjesto prvog golmana na Etihadu, te mu je španski stručnjak poručio da može napustiti klub. Hart je u suzama napustio City, te je bio primoran da pređe u Torino na posudbu do kraja ove sezone.

Ipak, ovaj potez ispostavio se na kraju jako dobrim po Harta, jer se veoma brzo uklopio u novi tim. Jasno je da se neće vraćati u City dok je Guardiola tu, a italijanski mediji špekulišu da su čelnici Torina spremili novu ponudu.

Navodno, Torino će već u januaru početi pregovore oko produženja posudbe engleskog golmana. Čelnici Torina žele osigurati posudbu Harta do ljeta 2018. godine. S obzirom da ga ne žele u Cityju ne bi trebao biti problem da se zamisli Torina na kraju ostvare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi