Torlak: Ne idem u Azerbejdžan

Samo nemoralna ponuda mijenja odluku

Torlak: Ne idem u Azerbejdžan

Adnan Beganović

Najbolji igrač Sarajeva i kapiten bordo momčadi, Sedin Torlak, nije otputovao u Azerbejdžan, a kako sam kaže u razgovoru za naš portal najvjerovatnije i neće.

Naime, već duže vremena spominje se odlazak najboljeg igrača Sarajeva Sedina Torlaka u jedan od azerbejdžanskih klubova. Sve poslove vezane za njegov eventualni transfer vodili su čelnici kluba, ali ovaj odbrambeni igrač odlučio je da ne ide u Azerbejdžan.

"Tu sam, treniram i ne želim se previše zamarati eventualnim transferom. Sve poslove oko mog odlaska u Azerbejdžan vodili su iz kluba, trebao sam otputovati, no javljeno mi je jutros da se ne moram još pakovati", za SportSport.ba ističe Torlak.

"Pravo da vam kažem i ja sam dugo razmišljao i odlučio sam zaboraviti Azerbejdžan. Jedino bi otišao ako bi stigla neka nemoralna ponuda iz Azerbejdžana, koja bi zadovoljila klub, ali i mene. No, u ovom trenutku su male šanse za nešto tako. Možda je bolje odigrati još pola godine u Sarajevu pa onda na ljeto vidjeti šta i kako dalje. Razgovarao sam sa šefom i direktorom, te sam im rekao da mi Azerbejdžan nije u prvom planu", dodao je Torlak

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.