Toromanović: Šanse za EP su minimalne
Sa press konferencije nakon susreta u dvorani "Čair"

Poslije poraza od Srbije u Nišu

Toromanović: Šanse za EP su minimalne

Adnan Beganović

"Čestitao bih reprezentaciji Srbije na pobjedi. Nismo izdržali do kraja. Ostajemo najvjerovatnije bez Evropskog prvenstva, ali život ide dalje. Nadam se da ćemo i mi uskoro biti na velikim takmičenjima", rekao je ponajbolji igrač naše reprezentacije, Muhamed Toromanović.

Selektor našeg nacionalnog tima Halid Demirović o porazu u dvorani "Čair" istakao je:

"Čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi. Mojim igračima čestitam na dobroj igri. Parirali smo dobro Srbiji i zadali joj dosta muka. Nedostaje nam duža klupa, više kvalitetnih igrača, da bi mogli da se nosimo na ovom nivou sa jakim selekcijama svih 60 minuta". 

U taboru naših istočnih susjeda poslije meča vladalo je veliko zadovoljstvo, ali stizale su i pohvale na našu igru.

"Imali smo izuzetno tešku utakmicu iz koje smo izašli kao pobednici. Nismo uspeli da nametnemo svoj ritam u prvom poluvremenu, iako je Bosna imala manje igrača u rotaciji od nas. Pobedeli smo jednu dobru reprezentaciju i želim im od sveg srca da se pored nas, nađu na Evropskom prvenstvu", naglasio je Jovica Cvetković, selektor Srbije.

I pivotmen Srbije, Ratko Nikolić nije sakrivao zadovoljstvo trijumfom nad našom selekcijom. 

"Pobedeli smo jednu kvalitetnu reprezentaciju. Možda malo nepoznatu, ali smo znali o kome je reč, što se videlo i kada su igrali protiv Mađara i namučili ih prošle godine u baražu. Sredinom drugog poluvremena smo prelomili utakmicu i što je najvažnije pobedili. Zahvalio bih se i publici na sjajnoj podršci", kazao je Nikolić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.