Da čovjek ne povjeruje šta je sve Torpedo preživio protiv Sarajeva, a zatim nezasluženo zabio gol

Bordo tim gubi

Da čovjek ne povjeruje šta je sve Torpedo preživio protiv Sarajeva, a zatim nezasluženo zabio gol

Midhat Šljivak

FK Sarajevo evropsku sezonu je otvorio duelom prvog pretkola Konferencijske lige protiv gruzijskog Torpeda. Nakon prvih 45 minuta meča Kutaisiju rezultat je nezasluženih 1:0 za domaće jer je Bordo tim promašio nevjerovatne šanse.

Pravo je čudo što FK Sarajev gubi protiv Torpeda u Kutaisiju u duelu 1. pretkola Konferencijske lige. Tim Mirze Varešanovića je stvorio veliki broj šansi, no lopta nije htjela u gol.

Dva puta je bh. predstavnik pogađao okvir gola. Almedin Ziljkić je u trećoj minuti zahvatio volej i uzdrmao je prečku gola Torpeda, a zatim i Kyeremeh u 21. minuti.

Imali su gosti iz Sarajeva još nekoliko strašnih šansi. Centimetri su ih dijelili od vodstva, a onda u 44. minuti stigla je kazna za sve promašaje.

Domaći tim je izveo prvi korner u današnjem meču. U kaznenom prostoru je Niko Sandokhadze koji postiže pogodak za 1:0 i veliku radost domaćeg tima.

Oglasi

Varešanović nije htio ništa eksperimentisati i kalkulisati, te je na teren poslao vjerovatno najjači sastav u ovom trenutku, a isto važi i za trenera Torpeda.

Torpedo: Kljajić, Kobuladze, Monteiro, Sandokhadze, Nadaraia, Gigouri, Akbari, Shergelashvili, Pantsulaia, Arabidze, Bugridze.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Sarajevo: Rogić, Beganović, Trako, Soldo, Duraković, Zeljković, Vrančić, Varešanović, Kyeremeh, Ziljkić, Oliveira.

Nadamo se svakako da će Bordo tim u nastavku meča doći do preokreta i do pobjede jer je vidljivo bolji tim od današnjeg rivala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zax
Jadno i Sarajevo i ova liga,malog trenerivom dati dzaba samo da nemase rukama
0 3
Drakula
BRAVO MOMCI BRUTALNA IGRA GOL CE DOCI. SLUCAJNO PRIMILI GOL IZ JEDNA KONKRETNE AKCIJE I PRVI KORNER.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti