Torres: Griezmann nema potrebe napuštati Atletico
Foto: EPA

Torres savjetovao Griezmanna da ne napušta Atletico

Torres: Griezmann nema potrebe napuštati Atletico

D. Rakanović

Iskusni španski fudbaler Fernando Torres urgirao je na Antoinea Griezmanna da ignoriše interes Manchester Uniteda i ostane u Atletico Madridu.

Griezmann bi predstojećeg ljeta vrlo lako mogao napustiti Atletico, a kao naredna destinacija se spominje Machester United, prenose britanski mediji. 

Navodno je Griezmann velika želja Josea Mourinha, koji je  spreman platiti 86 miliona funti za usluge 26-godišnjeg francuskog fudbalera.

Za usluge Francuza zainteresovani su i Real Madrid, Barcelona, Manchester City i Chelsea.

Torres smatra da bi Griezmann trebao ostati u Atleticu gdje ima sve što mu je potrebno, jer se takmiče sa najboljima u španskoj La Ligi, Ligi prvaka, te su jedan su od najrespektabilnijih klubova u Evropi. 

"Nadam se da će ostati sa nama zauvijek. Kada mladi igrači postanu jedni od najboljih na svijetu, svi žele da ih potpišu", rekao je Torres, prenosi BBC. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torres je dodao da Griezman ima cijeli svijet u svojim rukama. 

"On ima 26 godina što je veoma dobro vrijeme da razvije svoju igru i odluči da li će biti dobar ili vrhunski igrač", rekao je Torres. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti