Torres i Tevez napadački dvojac "Redsa"?

Torres i Tevez napadački dvojac "Redsa"?

Adnan Beganović

Prema pisanju engleskog "The Timesa" argentinski napadač Carlos Tevez mogao bi na kraju sezone dres Manchester Uniteda zamjeniti Liverpoolovim.

Carlos Tevez nezadovoljan minutažom koju ima u dresu «crvenih vragova» već duže vrijeme najavljuje odlazak s "Old Traforda".

The Times u današnjem izdanju piše kako je argentinski napadač velika želja Rafe Beniteza te navode da će španjolski stručnjak uraditi sve što je u njegovoj moći da Tevez zaigra u "redsima".

Za eventualni angažman Teveza, Liverpool će morati platiti 25 miliona eura agenciji u čijem je vlasništvu Argentinac, ali s obzirom da Benitezu nedostaje jedan klasni napadač uz Torresa, ova svota ne bi trebala biti neki veći problem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije