Torres odlazi daleko od Madrida?

Španac prelazi u Kinu?

Torres odlazi daleko od Madrida?

Španski fudbaler Fernando Torres vjerovatno će napustiti redove Atletico Madrida na kraju ove sezone. 

Torres se dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Madrida, a čini se da će mu ovo zaista biti posljednja sezone. Naredna destinacija za nekada jednog od najboljih svjetskih napadača trebala bi biti Kina, odnosno ekipa Dalian Yifanga, prenosi španski AS.

Podsjetimo, za prelaskom u ovu ekipu povezuje se još jedan fudbaler Atletica, Yannick Carrasco, koji bi također mogao obući dres kineskog kluba. Smatra se da bi Torres u Kini trebao zarađivati oko 15 miliona eura godišnje.

Vrijedi dodati da se Torres i prošlog ljeta povezivao sa odlaskom u Kinu, a tada je bio u pitanjuklub Beijing Renhe. Torres je u tekućoj sezoni odigrao ukupno 28 utakmica i postigao je pet golova uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi