Diego Costa: Sudije me mrze, bio je penal

Napadač Atletica i dalje ogorčen zbog odnosa sudija prema njemu

Diego Costa: Sudije me mrze, bio je penal

Napadač Atletico Madrida Diego Costa je zaključio da ga sudije jednostavno mrze, te da je to razlog što ga "nepravedno" sankcionišu iz utakmice u utakmicu.

Costa je naime tokom utakmicu odigrane u nedjelju u kojoj su njegove Jorgandžije sa 2:0 savladale Atheltc Bilbao zaradio žuti karton zbog protivljenja jednoj odluci glavnog arbitra, a na istom susretu nije dosuđen ni penal za Atletico nakon što je na njega dosta grubo startovao Unai Nunez.

Costa je i odmah nakon utakmice istakao da su sudije "zaluđene" njime, te da "trče za njim" kako bi mu pokazali žuti karton, a sada je zaključio da ga arbitri mrze.

"Sudije me mrze i ne postoji ništa što ja mogu uraditi da to promijenim. Neki od njih mi pokazuju kartone i za 'najsitnije' stvari. Nije bitno o čemu se radi, protiv Athletica bi mi sudija pokazao žuti karton bez obzira uradio ja nešto ili ne", poručio je Costa, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Možete vratiti snimak i analizirati ga, ali nisam prekoračio granicu i nisam zalužio karton, ali ja tu sada ništa ne mogu uraditi... Penal? Mislim da je bio, kontakt sa defanzivcem me izbacio iz ravnoteže kada sam želio uputiti udarac, tako da mislim da je to bio penal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi