Tošić od ljeta u Trabzonsporu

Reprezentativac Srbije

Tošić od ljeta u Trabzonsporu

Reprezentativac Srbjie i fudbaler Genclerbirligija, Duško Tošić, od naredne sezone nosit će dres turskog Trabzonspora. 

Tošiću ugovor ističe na kraju sezone i kao slobodan igrač preći će u redove Trabzonspora, što je na konferenciji za medije potvrđeno i od strane njegovog trenera Mesuta Bakkala. 

"Tošić je sjajan profesionalac i već sam mu čestitao na zasluženom prelasku u Trabzonspor. U novi klub odlazi kao slobodan igrač", kazao je Bakkal uoči utakmice sa Gaziantepsporom.

Tošić je tokom karijere još nastupao za Crvenu zvezdu, Sochaux, OFK Beograd, Werder, Portsmouth, QPR i Betis, a za njegove usluge još su bili zainteresovani Galatasaray i Southampton. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti