Tošić: Prvo CSKA pa onda ostali

Fudbaler Moskovljana progovorio o odlasku

Tošić: Prvo CSKA pa onda ostali

D. Vejo

Fudbaler moskovskog CSKA Zoran Tošić dovodi se u vezu sa turskim Trabzonsporom.

Prema pisanju inostranih medija, on je dobio ponudu turskog tima ali kako kaže ne želi otići iz Rusije. Prioritet mu je novi ugovor sa Moskovljanima s obzirom da mu tekući ističe u junu mjesecu ove godine.

"Ne razmišljam o odlasku iz CSKA. Ovdje mi je sasvim dobro i zadovoljan sam kako se ljudi u klubu odnose prema meni. Meni je primarni cilj da potpišem novi ugovor s obzirom da mi ovaj uskoro ističe. Naredne sedmice putujem u Moskvu na pripreme, te bi tamo trebao razgovarati sa ljudima iz kluba", kazao je Zoran Tošić.

Srbijanski fudbaler karijeru je počeo u Banatskom Dvoru nakon čega prelazi u Partizan. Crno-bijeli dres mijenja onim Manchester Uniteda, te na kraju završava u CSKA koji mu po svemu sudeći dosta dobro odgovara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti