Tosunović prešao u Flamuntari

Bh. kolonija u Albaniji sve veća

Tosunović prešao u Flamuntari

Čini se kako Albanija postoje primamljivo odredište za fudbalera iz Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, koji sve više odlaze igrati u tu zemlju.

Nakon što je Čorić pojačao albansku ekipu Flamuntarija, to je isto uradio i Damir Tosunović, koji je iz Albanije dobio ponudu koja se ne odbija.

"Nakon što sam se rastao sa Slobodom, bio sam slobodan igrač pola godine. Sada mi je došla jedna primamljiva ponuda iz Albanije i kada sam vidio uslove nisam se mnogo dvoumio. Vidi se da ovaj klub vode ozbiljni i ambiciozni ljudi i sve ću učiniti da opravdam ukazano povjerenje“, rekao je Damir Tosunović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.