Totalni promašaj: U Madridu se prodaje šal koji će kupiti samo neutralni navijač

Nisu baš razmišljali

Totalni promašaj: U Madridu se prodaje šal koji će kupiti samo neutralni navijač

Endin Čaušević

U Madridu se večeras konačno igra revanš utakmica finala Copa Libertadores između Rivera i Boce kada ćemo saznati ime prvaka Južne Amerike.

Nakon što je prije dvije sedmice zbog nereda odgođena utakmica na Monumentalu odlučeno je da će se pobjednik Južne Amerike znati na Santiago Bernabeu. Superklasiko je sigurno jedan od najvećih derbija na svijetu, a utakmice ljutih rivala iz Buenos Airesa su uvijek spektakularne.

Navijači Rivera i Boce od ranih jutarnjih sati okupljaju se na ulicama Madrida gdje s nestrpljenjem čekaju utakmicu. Samo se nadamo da ovaj put neće biti nikakvih nereda, te da će meč početi u 20:30 sati kako je planirano.

No, priča dana u Madridu trenutno je šal koji se može kupiti ispred stadiona. Madriđani su napravili šal specijalno za ovaj meč, ali sigurno da niti jedan od navijača Rivera ili Boce ga neće kupiti, jer pola šala pripada Riveru, a pola Boci.

Superfinale između Rivera i Boce večeras u Madridu: Borba za najslađu pobjedu u historiji

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Zašto ne bi kupili, da imaju uspomenu na tu utakmicu? Ja imam šal pola Bosna, pola Portugal. Lijepa uspomena iz Lisabona.
37 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije