Navijači Boce i Rivera se ne vole vidjeti, ni u Madridu nije sigurno
Madridska policija očigledno će imati puno posla narednih sati

Tenzije rastu

Navijači Boce i Rivera se ne vole vidjeti, ni u Madridu nije sigurno

Edmir Škorić

Revanš finale Copa Libertadores konačno bi se trebalo odigrati večeras u Madridu.

Nakon 2:2 na Bombonjeri, duel na Monumentalu nije odigran zbog nereda, pa je odlučeno da se revanš igra daleko od Buenos Airesa i odluka je pala na Madrid.

Santiago Bernabeu će ugostiti dva najveća argentinska klubva i dva mrska rivala, iako se ova ideja mnogima nije dopala.

Ipak, ni daleki Madrid nije spriječio hiljade navijača Rivera, odnosno Boce da večeras prate svoj tim. Oni su već prije dva dana počeli da pristižu u špansku prijestolnicu.

Već sinoć je došlo do prvih čarki, tenzije se povećavaju, a sve bi moglo da eskalira tokom današnjeg dana i nakon finala, mada je ipak sigurnost u Madridu na daleko većem nivou, budući da je i daleko manji broj "ludih" Argentinaca.

Top Komentari

Ziky
MonumentalNu????????????Monumentalu doduše pisali ste prije momentalu
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije