Totalni raspad šampiona: Mahrez na izlaznim vratima kluba
Foto: EPA

Leicester u problemima

Totalni raspad šampiona: Mahrez na izlaznim vratima kluba

Midhat Šljivak

Arsenal je jako blizu dovođenja napadača Leicestera Jamieja Vardyja, a njegovim stopama bi mogao krenuti i fantastični Alžirac Riyad Mahrez.

Engleski mediji pišu kako su Topnici pored Vardyja, počeli pregovore i s Mahrezom, najboljim fudbalerom Premiershipa za prošlu sezonu.

Arsenal bi tako u novu sezonu mogao ući pojačan sa dvije zvijezde Leicestera, a prvaci bi sasvim sigurno izgledali dosta skromnije na terenu bez ova dva sjajna igrača.

Mahrez je kao i Vardy eksplodirao prošle sezone. Ovaj 25-godišnjak je postigao 17 pogodaka uz 10 asistencija u 37 nastupa za Lisice, a ovakvi nastupi nisu ostali neprimjećeni od strane velikih klubova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Arsenala interes za Alžirca pokazivali su Real, Barcelona i Chelsea.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije