Napravili su stadion od milijardu, a gledatelji utakmice sa tribina gledaju na televiziji

Užasan propust

Napravili su stadion od milijardu, a gledatelji utakmice sa tribina gledaju na televiziji

A. Čaušević

Koliko god to zvučalo, ali i stadioni čija je izgradnja košatala više od milijarde eura imaju propuste koji gledateljima na tribinama onemugućuju idealni uslove za praćenje utakmice.

Navijač Tottenhama podijelio je pogled sa svog sjedišta za duel Lige prvaka protiv Milana u srijedu - i to je jedan od najgorih koje ćete ikada vidjeti.

Ekipa Antonija Contea pokazala je malo toga tokom cijelog meča, a sve nade su ima pale u vodu kada je u 77. minuti isključen Cristian Romero.

Navijači Tottenhama su razumljivo bili puni bijesa nakon posljednjeg zvižduka, a posebno se to odnosi na jednog navijača koji je imao sužen pogled tokom cijelog meča.

Na Twitteru je osvanuo snima s navijačevevim pogledom na teren uz natpis: "Nije ni čudo što je moja ulaznica bila jeftina!"

Oglasi

Inače, dečko koji se mučio cijeli meč je svoju ulaznicu platio 115 funti što je za bh. standardne sve osim jeftino.

Jedina pozitivna stvar je ta što je nesretni momak mogao uživati u zaista odličnoj i akustičnoj atmosferi.

Stadion Tottenham Hotspur, koji je za javnost otvoren u aprilu 2019., izgrađen je po cijeni od 1 milijarde funti - i ima reputaciju jednog od najboljih sportskih stadiona u cijeloj Evropi.

Sigurno se ne radi ni o prvoj ni posljednjoj sportskoj građevini sa ograničenim pogledom za gledatelje, međutim s obzirom na troškove izgradnje ovakav propust je nedopustiv.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica Tottenham - Milan je okončana bez golova, pa su Rossoneri izborili plasman u četvrtfinale zahvaljujući pobjedi od 1:0 u prvom susretu. 

Pijetlovima do kraja sezone jedino ostaje borba za plasman u Ligu prvaka što znači da će i ovu sezonu završiti bez osvojenog trofeja.

Top Komentari

Jugovina
Nije bio kao gost u Vrapčićima :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti