Tottenham bez Alderweirelda protiv Juventusa

Nije stoposto spreman

Tottenham bez Alderweirelda protiv Juventusa

E. Škorić

Defanzivac Tottenhama Toby Alderweireld propustit će prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa.

Iako nema zvanične informacije iz kluba, engleski mediji tvrde da će Belgijac ostati u Londonu da radi na fizičkoj spremi, dok će ostatak tima putovati u Torino.

Alderweireld je pauzirao tri mjeseca zbog povrede i nedavno se vratio, odigrao je 90 minuta u FA kupu protiv Newporta, ali je duel protiv Arsenala ipak propustio jer nije stoposto spremn.

Stoga će ovaj sjajni stoper propustiit i duel s Juventusom, ali bi za revanš trebao biti spreman. Inače, 28-godišnjaka žele Manchester City i Chelsea, a Tottenham ima problem jer mu ugovor ističe na ljeto 2019. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi