Tottenham bolji od Qarabaga, Šehić kapitulirao tri puta
Foto: EPA

Evropska liga, grupa J:

Tottenham bolji od Qarabaga, Šehić kapitulirao tri puta

Golman bosanskohercegovačke reprezentacije Ibrahim Šehić večeras je sa svojim Qarabagom poražen od Tottenhama u prvom kolu grupne faze Evropske lige.

Rezultat susreta odigranog na stadionu White Hart Lane glasio je 3:1, a azerbejdžanski šampion do prednosti je stigao već u sedmoj minuti.

Nakon dosuđenog jedanaesterca za vodstvo Qarabaqa je pogoio Almeida, da bi u 28. minuti Son Heung-Min donio izjednačenje Tottenhamu i to nakon kornera i loše intervencije našeg golmana. Isti igrač je samo dvije minute kasnije pogodio za prokret i rezultat 2:1 na semaforu je stajao sve do 86. minute. Konačan rezultat postavio je Lamela. 

Drugi susret grupe J između Anderlechta i Monaca okončan je neriješen rezultatom 1:1. Anderlecht je poveo u 11. minuti golom Gilleta i vodstvo je imao sve do 85. minute. Hladan tuš domaćim navijačima priredio je Traore i tako spasio svoj Monaco.  

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Evropska liga, grupa J:

Tottenham - Qarabag 3:1
Anderlecht - Monaco 1:1 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije