Tužna objava Tottenhama na Twitteru nakon blamaže u Zagrebu

Dinamo ide dalje

Tužna objava Tottenhama na Twitteru nakon blamaže u Zagrebu

E. Čaušević

Tottenham je večeras šokantno ispao iz Evropske lige od zagrebačkog Dinama.

Modri su nakon produžetaka slavili na Maksimiru sa 3:0 i plasirali se dalje što je sigurno najveća senzacija u osmini finala ovog takmičenja.

U Tottenhamu su vjerovali da su prošli dalje nakon pobjede od 2:0 prije sedam dana, ali su večeras doživjeli šamar u Zagrebu koji dugo neće zaboraviti.

Londonski klub je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na Twitteru objavio da su ispali, a to je izazvalo lavinu kritika navijača Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Naša sezona u Evropskoj ligi je došla do kraja", poručili su iz londonskog kluba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Žoze Čmarinjo treba zavrsiti trenersku karijeru. Samo se bruka. Bio je zanimljiv sa svojim autobusom jedno vrijeme fudbalskim analfabetama, al sada vise nema sta ponuditi ovoj divnoj igri. Izgubio od Artete, pa od Mamicevog pomocnika. Kraj.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi