Tottenham dobio ogromnu ponudu za Llorisa
Foto: EPA

Llorisa želi Real

Tottenham dobio ogromnu ponudu za Llorisa

Midhat Šljivak

Francuski golman Hugo Lloris mogao bi napustiti redove Tottenhama u ljetnom prelaznom roku.

Kako navode engleski mediji, Spursi su dobili ponudu Real Madrida za 30-godišnjeg čuvara mreže, a Kraljevi su za njegove usluge spremni platiti čak 35 miliona funti.

Sjajni Lloris je jedan od najboljih evropskih golmana. Član londonskog tima je već četiri godine, a do sada je odbio nekoliko ponuda koje su stigle na adresu Spursa.

Međutim, čini se kako bi ovog ljeta mogao otići. Ponuda aktuelnog prvaka Evrope se ipak teško odbija, pa bismo Llorisa mogli od naredne sezone gledati na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lloris je prije Tottenhama nosio dresove Lyona i Nice, gdje je i počeo karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti