Tottenham ekspresno pronašao novog napadača

Kane van terena do aprila

Tottenham ekspresno pronašao novog napadača

Endin Čaušević

Tottenham je danas objavio loše vijesti za svoje navijače jer će Harry Kane duže vrijeme biti van terena.

Kane se nedavno povrijedio na utakmici protiv Southamptona, te će morati na operaciju. Londonski klub je potvrdio da će Kane van terena biti do aprila, te je praktično izgubljen za veći dio drugog dijela sezone.

Jose Mourinho se tako našao u velikim problemima jer je Kane jedini klasični napadač kojeg ima na raspolaganju. Engleski mediji prenose da su čelnici Tottenhama već počeli tražiti novog napadača koji će zamijeniti Kanea.

Kako pišu engleski mediji Tottenham će do kraja januara u svoje redove pokušati dovesti Krzysztofa Piateka iz Milana što je poprilično iznenadilo navijače ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Piateku ne ide baš najbolje na San Siru i pokazao je želju da napusti klub nakon što je Zlatan Ibrahimović stigao u Milan. Tottenham je navnodno već poslao ponudu od 27 miliona eura za Poljaka i vjeruju da će on uskoro postati igrač londonskog kluba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1578339369
Doveli bi oni Ronalda ali nemaju broja telefona da ga kontaktiraju.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi