Tottenham nije prijavio Keana za LP

Tottenham nije prijavio Keana za LP

Ekipa londonskog Tottenhama odlučila je da neće prijaviti isrkog napadača Robbieja Keanea na spisku od 25 fudbalera koji imaju pravo nastupa u Ligi prvaka.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp odlučio je da mu Keane više nije potreban, te na White Hart Laneu više ne računaju na ovog napadača. Ipak, ukoliko Spursi ne budu dobili odgovarajuću ponudu za Keana, onda će ovaj napadač ipak ostati u sjevernom Londonu.

"Keane nije u planovima trenera Redknappa, jer Tottenham ima i više nego dovoljno igrača u napadu", prenosi Goal.com izjavu neimenovanog čelnika Spursa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.