Tottenham odbio 30 miliona funti za Modrića

U Realu gube strpljenje

Tottenham odbio 30 miliona funti za Modrića

Real Madrid je jutros na adresu Tottenhama poslao ponudu od 30 miliona funti za Luku Modrića.

Međutim, predsjednik Tottenhama Daniel Levy traži za hrvatskog internacionalca 40 miliona funti, ali u Realu su odlučili da neće podleći ucjenama engelskog kluba, kojem su poslali svoju konačnu ponudu.

Engleski mediji prenijeli su izjavu predsjednika Real Florentina Pereza koji je potvrdio da je poslana ponuda za Modrića.

Međutim, prije nekoliko trenutaka ESPN je objavio kako je Levy odbio ponudu Reala.

"Prije godinu dana Levy je mogao prodati Modrića za 40 miliona funti, ali odbio je. Vjerovao je da za godinu dana može dobiti 50 miliona. Ipak, teško da je Modrić mogao odigrati bolju sezonu od one lanjske, a ujedno i njegova cijena nije porasla", kazao je ESPN-ov izvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.