Tottenham osramotio Inter u Oslu

Prijateljski meč

Tottenham osramotio Inter u Oslu

Fudbaleri Tottenhama slavili su danas u prijateljskom meču protiv Intera sa visokih 6:1.

Ekipa iz Londona je u meč u Oslu počela veoma dobro jer je Harry Kane pogodio sa jedanaest metara već u 5. minuti susreta. Ipak, već u 24. minuti Inter dolazi do izjadnačenja jer jer je Perišić pogodio nakon asistencije Banege. 

Tottenham na odmor odlazi sa prednošću nakon pogotka kojeg je postigao Erick Lamela u 40. minuti. Nastavak meča donio je još čak četiri gola ekipe iz Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvo je u 52. minuti Dele Alli pogodio za 3:1, da bi prednost povećao samo pet minuta kasnije novim golom Kane. U 65. minuti Tottenham je već vodio sa 5:1 jer je mrežu Handanoviča pogodio Janssen. Konačan rezultat utakmice postavio je u 77. minuti Harrison.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi