Tottenham zainteresovan za Martiala

Pijetlovi žele Francuza

Tottenham zainteresovan za Martiala

Francuski napadač Anthony Martial trebao bi na ljeto napustiti ekipu Mancehster Uniteda.

Martial ove sezone igra veoma slabo a, ruku na srce, rijetko i dobija šansu da igra u prvoj postavi. Manchester na njegovoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača, a kod Mourinha on je jedan od posljednjih izbora. 

Mnogi klubovi bili su zainteresovani za njegove usluge u januaru mjesecu, a u prvom redu bili su Sevilla i West Ham. Ipak, on nije napustio Old Trafford u januaru, ali bi trebao na ljeto. Engleski mediji sada špekulišu da je za njegove usluge zainteresovana ekipa Tottenhama koja bi mogla uskoro da započne pregove sa Manchesrterom.

United je Martiala platio 50 miliona eura na ljeto 2015. godine Monacu, a vjeruje se da ga ne bi pustili ispod 40 miliona. On je ove sezone odigrao 14 mečeva u Premiershipu te je postigao tri gola i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi