Tottenham zainteresovan za napadača Bešiktaša

Žele Tosuna u svojim redovima

Tottenham zainteresovan za napadača Bešiktaša

Čelni ljudi Tottenhama zainteresovani su za dovođenje napadača Bešiktaša Cenka Tosuna, prenosi CNN Turk. 

Ovaj turski napadač koji također ima i njemački pasoš, igra sjajno u posljednje vrijeme. On je prošle sezone postigao 27 golova za turskog šampiona u svim takmičenjima, a ove sezone se u strijelce upisao već tri puta.

Naravno, to je odmah privuklo interes velikih ekipa, a jedna od njih je Tottenham. Prema pisanju istog izvora, Tottenham nema namjeru da čeka naredno ljeto, već u januaru mjesecu namjeravaju krenuti po ovog fudbalera.

Navodno, Pijetlovi bi trebali Bešiktašu poslati ponudu od 20 miliona eura, a ostaje nam da vidimo da li će je turski klub prihvatiti. Podsjetimo,Tosun je u Bešiktaš stigao u januaru 2014. godine iz Gaziantepspora kao slobodan igrač, a njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na devet miliona eura (po portalu Transfemarkt).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi